Love is sweet! Snoepbuffet op je bruiloft!

Voor de zoetekauwen onder ons is er al enige tijd geleden een leuke trend uit Amerika over komen waaien… Het snoepbuffet! Een tafel in de stijl van je bruiloft met verschillende soorten snoepgoed in vazen en schalen. Van Jellybeans tot zuurstokken en van lolly’s tot kauwgomballen.

Dit snoepbuffet kun je op verschillende momenten aan je bruiloft toevoegen. Je kunt er als bride-to-be voor kiezen om een snoepbuffet op te stellen in plaats van de traditionele bruidstaart.

Je kunt er ook een candy en cake buffet van maken en de bruidstaart combineren met heerlijk snoepgoed. Deze heeft mijn voorkeur! Ik vind het leuk om het traditionele en de trend te mixen.

Heeft jullie trouwerij een (kleuren)thema? Dan kan je dit ook weer helemaal doorvoeren in je snoepbuffet. Het leuke is ook dat je het buffet à la Do It Yourself helemaal zelf kunt maken en samenstellen. Het kan zoveel kosten als je zelf wilt. Je kunt de kosten beperken, maar natuurlijk zijn er ook bedrijven die het snoepbuffet helemaal naar jouw wensen kunnen maken en dan ziet het financiële er iets anders uit.

Een andere optie is het combineren van een dessert- en snoepbuffet na het diner op je trouwdag. Hierbij kun je bijvoorbeeld kleine schaaltjes yoghurt of chocolademousse voor je gasten presenteren, maar ook cupcakes, koekjes en lolly’s.

Wat je ook kunt doen is het snoepbuffet aan het einde van de grote dag neer te zetten. Hier kunnen de gasten na het feest een doosje of zakje volscheppen met allerlei snoepjes om mee naar huis te nemen. Zodat je gasten hun eigen huwelijksbedankje uitzoeken.


Over het gehele internet zijn heel veel foto-impressies van de zogenoemde “candy buffet(s)” en “candy and cake buffet(s)” te vinden. Google en laat je lekker inspireren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: