Alternatief gastenboek; Vingerafdrukken

Bron: Bleu de toi op Etsy

Al eerder deze week heb ik een blog geschreven over trouwkaarten met vingerafdruk. Nu is het ook een grappig plan om jullie gasten hun vingerafdruk te laten zetten op een posterformaat papier of tekening. Deze poster dient dan als gastenboek en entertainment tegelijk. Zeg nou zelf, wie wil er nou niet kliederen met inkt of verf. Het doet wat denken aan het vingerverven op de kleuterschool.

Bron: Milestones Photography

Je kunt zelf een tekening maken van bijvoorbeeld een boom of tros ballonnen. Bij de hobbywinkel zijn stempelkussen te koop in alle kleuren van de regenboog. Wanneer je zelf minder tekenvaardigheden hebt, maar het wel een mooi idee vindt, ga dan naar Etsy. Hier zijn de posters zijn kant-en-klaar met stempelkussens online te koop.

Bron: Bleu de toi op Etsy

Je kunt voor één kleur stempelkussen kiezen, maar er ook een kleurrijker geheel van maken. Persoonlijk vind ik het juist leuker om de namen van je gasten erbij te laten zetten met een zwarte pen of stift. Maar iedereen heeft zo zijn eigen smaak. Wanneer alle vingerafdrukken zijn gezet kunnen jullie de poster inlijsten en een mooie plek in huis geven.

Bronnen: Links: 'i do' it yourself; Rechts: Silhouette Weddings op Etsy

Plaats een reactie